Högrevsfärsbiffar
Okej, för alla er älsklingar därute som vill ha god mat: stek högrevsfärsbiffar med massor av salt och peppar. Stek så att dom är röda och ljumna i mitten och addera rå gul lök (och om du inte blir mätt: lite broccoli/brysselkål).
Det är svingott. Och min nya specialrätt!
Jag har börjat göra lite härliga nya gig som kock i köket. Tror att jag lagat all mat sedan jag flyttade hem i princip? Det kanske är Hugos mani om ständigt hemlagad mat som fått mig till det. Men det är ju asgott med hemlagad mat till middag. Andra grejer jag kommit på:
* Ruccolasallad med stekt halloumi (för er som äter socker: stek gärna i honung! JA; det är lätt att ta bort från stekpannan sen), vitlök, plenty of olivolja, pinjenötter och salami. Eventuellt röd lök också men det är för hardcorefansen.
* Ruccola blandad med babyspenatsallad med kantareller, avokado, pinjenötter och ost.
Ja, ni hör ju. Jag är ett geni i köket.
Imorgon kväll kommer det hem 14 personer till oss eftersom syrran tar studenten på onsdag så det lär ju ta ett litet tag tills jag ställer mig i köket igen men då jäklarnz.
Roligt det är att laga mat hörni! Ja!
pepp på livet, 2015-06-08