2016 pt. 2/2 juli – december

Vi fortsätter nu att göra en årssammanfattning. Nu kör vi juli – december.

Juli

juli1-flytta-ut-fran-gamla-stan

Flyttade ut från lägenheten i gamla stan och flyttade hem till mamma och pappa i Sollentuna, pga att mitt hyreskontrakt gick ut.

juli2-coldplay-med-ebbaVar och såg på Coldplay ihop med Ebba. Det var fint. Som alltid. Traditionsenligt går vi på Coldplay varje gång dom är i Sverige.

juli3-hang-med-jozz-a-hugo

Hängde som vanligt så mycket jag kunde med Jozz och Hugo också, som var hemma från deras semestrar (Las Vegas + Tokyo) och jag precis skulle åka iväg på min semester (Värmland, hahaha).

juli4-kallerud-all-day

Min semester spenderades här (landstället i Värmland) med familjen och här hängde jag nästan hela juli och slappade, läste böcker och badade.

juli5-pokemon-go

Hittade till Pokémon Go också! Innan det lanserades i Sverige! Minns det så himla tydligt. Jag blev TOKIG i den här AR-tekniken (som sedan alla andra också naturligtvis blev tokiga i). Minns så väl när jag kom hem efter en vandring Pokémon-letande och berättade lyriskt för mamma om min upptäckt av denna härliga app och hon trodde jag var tokig som gillade Pokémon igen.

juli6-berlin-med-ulrika

Självklart kunde jag inte vara borta från Berlin en längre stund utan tog dit syrran (SOM ALDRIG VARIT DÄR!) och hängde en tredje gång i Berlin det här året.

juli7-kallerud-igen

Och efter det åkte jag tillbaka till Värmland i några dagar innan det var tillbaka-till-jobbet-dags!

Augusti

augusti1-cykla-runt-edsviken

Jag försökte på alla de sätt att bevara värmen och sommardagarna och hittade på allt möjligt för att få vara utomhus. T.ex cyklade jag och pappa 2 mil runt Edsviken en helg när det var fint väder. Det var underbart!

augusti2-promenader-runt-edsviken

Tog också långa promenader vid Edsviken ensam och lyssnade på poddar. Det var fint ljus dom där kvällarna.

augusti3-veronica-maggio-pa-stadion-med-ulrika-basta-konserten

Var på Veronica Maggio på Stadion ihop med lillasyster. Vi blev fulla på vin och hade världens bästa kväll. Bästa konsertupplevelse någonsin, hatt AV.

augusti4-kopte-bostadsratt

Köpte även min första bostadsrätt. HUR MÄKTIGT?!

September

september1-dagsutflykter-pa-helgerna

Försökte desperat hålla i sommaren och tvingade med mina föräldrar till att göra dagsutflykter under helgerna. Åkte till ”blå lagunen”, åkte till Ekerö och åkte till Sigtuna (bilden) och åt på Tant Brun och läste tidningar ihop med pappa.

september2-diamantbrollopp

Firade den här månaden mormor och morfars diamantbröllop i Värmland. Mäktigt.

september3-jozz-i-ulriksdal

Dagsutflykterna fortsatte. Här har jag tvingat med Jozz till Ulriksdals trädgård där vi kollade på växter (vilket förvisso är hennes favvosyssla typ) och drack öl (vilket kanske är mer åt min favvosyssla).

september4-avslutade-sr-jobbet

Hade hållit hemligt i någon månad att jag sagt upp mig från Sveriges Radio för att jag fått tjänst som chef och tillsvidare-anställning på annat jobb och avslutade därmed mitt kontrakt på Sveriges Radio. Gick förvisso ned till 50 % de sista tre månaderna för att avsluta mitt projekt som producent för podden Gradvall. Men nu är det helt avslutat. Sorgligt avsked och jag har lärt mig MASSOR.

Oktober

oktober1-borjar-nytt-jobb

Började istället jobba med Bauer Media som podcastchef på fast anställning. FETT!

oktoer7-ny-lagenhet

Flyttade dessutom in i min nya bostadsrätt i Fredhäll/Marieberg, tre minuters gångavstånd från kontoret i DN-skrapan. Underbart! 39 kvms härlighet på 1,5 rum. Myz.

oktober2-ani

Plus träffade Anirudh den här månaden, 5 oktober. Är liksom ovidkommande att inte nämna honom i en årssammanfattning. Min första pojkvän och kärlek.

November

november1-mina-poddar-nominerade-till-svenska-poddpriset

Jobbade ihop med Fooo Podden, Flora & Frida och Gradvall under denna period (samt ett par till). Dessa tre blev nominerade till Svenska Podcastpriset. Kul! (Ingen av dom vann dock. Oh well! Jag har vunnit förut; med VÄRVET, hehehe.)

november2-ennio-morricone

Gick på konsert med Ennio Morricone. Det var galet coolt.

December

december1-ani

Ibland går det snabbt! Blev sambo med världens bästa Anirudh. Här har han gjort lunchmackor med svamp, ost och majs. Mums.

december2-kents-avslutning

Var på Kents avslutningskonsert (nåja, näst sista den 16 december). Mäktigt men jag var inte på humör. Hängde mest med Victor som inte heller var på humör.

december3-jul

Firade som vanligt jul i Säffle. Denna gång med utbölingar för första gången. Syrrans pojkvän Johan och min sambo Anirudh. Det var HUR mysigt som helst.

Och ja! Sedan var det nyår igen och det firades denna gång i Tokyo, där jag nu befinner mig och har befunnit mig första halvan av januari.

2017 blir kul! Tjo!

2017s-borjan

 

Kommentera