Jobbet och livet är igång igen.

Otroligt nog! Jag kom hem från Japan-resan (ja; ni KOMMER EVENTUELLT få bilder och berättelser därifrån framöver så småningom, hold your horses) i torsdags kväll. Landade på Arlanda någon gång efter sex på kvällen och var jetlaggad till tusen. Hade sovit i ungefär 2 minuter MAX under de 15 timmars flygresa vi hade.

Välkomnades av min kille vid välkomsthallarna på Arlanda och kördes hem till Sollentuna på middag av pappa.

På fredagen hängde jag och min kille, Ani, hemma och bara var. Kollade på två eller tre filmer. Vilade. Åt godis. Spelade sällskapsspel. Etc.

På lördagen vaknade jag med den värsta huvudvärken i mitt livs historia dittills. Vaknade av att det gjorde satans ont och började gråta(!) direkt av explosionen i huvvet. Då var klockan sex. Allt är lite som ett virrvarr efter det, men av det jag kan minnas är att jag bara låg i sängen medan min kille masserade mitt huvud i timtals och att han bad mig X antal ggr om att få ringa ambulans eller vårdguiden. Jag protesterade och sa att det ändå kommer försvinna snart. Han gjorde té åt mig och när affärerna öppnade sprang han och köpte migräntabletter. Han är ju min superhjälte asså. 6,5 timmar senare (en timme efter migräntabletten) försvann huvudvärken som om ingenting hade hänt. Han beställde hämtmat och vi åt sallad i soffan och bara chillade hela dagen.

På söndagen vaknade jag tidigt. Städade lite och tog det lugnt. När Ani vaknade tog vi en långpromenad och åt lunch ute. Shoppade en lång stund, hittade roligt godis på hemmakväll och TP på engelska hos stadsmissionen tex.

Under måndagen var det dags för jobb igen. From nu ska jag inte ha dubbeljobb, så det kommer att bli skönt, även om det GIVETVIS är sorgligt att avsluta arbetet med Gradvall. Nu blir det ”bara” 100 % chefsjobb med RadioPlay/Bauer Media.

Efter jobbet åkte jag hem till Sollentuna och käkade pyttipanna med familjen samt fick hjälp av pappa med att fixa ekonomiska grejer med mitt eget företag.

På tisdagen var jag med min kompis Ebba och käkade mexikansk mat. Det var kallt i restaurangen så vi drog och satte i oss varsin kopp varm choklad efter det.

Igår var Ani ledig från jobbet, så vi sågs och lagade mat ihop och städade lägenheten och var sedan tipsy på rödvin och såg på New Girl på Netflix.

Ikväll kommer Jozz hit på middag (jag ska göra sallad med vitlök, ruccola, avokado och halloumi stekt i honung, sch, don’t tell her, it’s a surprise!) och öl, och sen joinar Ani lite när han slutat jobbet också. Mys ska det bli!

Imorgon ska jag träffa Anton på fika och ge tillbaka hans Star Wars filmer. På lördag blir det middag för mamma och pappa och på söndag ska jag ha en heldag med Ani. Mysigt!

Så, ja, livet är back on track. Om två veckor drar jag dock på nästa resa; till Lissabon med jobbet! Skoj!

Ciao.

20170119

Kommentera