En vanlig dag

Med nytt jobb och allt kanske det skulle vara roligt att veta hur en vanlig (vecko)dag ser ut för mig? Vi kör.

07:30 Vaknar bredvid den här gosiga. Snoozar ungefär 100 gånger och säger förlåt till honom varje gång alarmet går, eftersom han inte ska vakna än. Vaknar till, säger förlåt, kramar om honom och somnar sedan om. Går upp till SLUT, gör mig i ordning och käkar frukost. Just nu blir det två mackor med mesost. Satan vad GOTT det är med mesost?!

IMG_4463

08:45 – 11:30 Jobbar, jobbar, jobbar på kontoret. Svarar på mejl. Är det en måndag så är det mycket som kommit in. Klipper podd om det är något som ska klippas. Lyssnar på nya poddförslag för att senare gå igenom med min chef. Tar en eller två (eller i värsta fall tre) kaffe. Slurp.

11:30 – 12:30 Tar en härlig lunch. Hälften av veckodagarna brukar jag försöka ta nätverksluncher eller luncher med personer som vill göra podd. Den andra hälften går jag hem till mig. Promenaden dit tar 3 minuter och hemma lagar jag lunch i lugn och ro medan jag lyssnar på poddar. Så man kan väl säga att jag jämt använder lunchen till jobb, också. Antingen lyssnar jag på poddar som vi har hos oss på Bauer Media, för att kunna skriva ned en punktlista på feedback på hur man ska bibehålla kvalité, eller förbättra kvalité i innehåll och ljud. Eller så lyssnar jag på utomstående personers poddar för att omvärldsbevaka poddvärlden. Idag lyssnade jag på Sveriges Radios Tankesmedjan i P3. Dom har en ny konstellation programledare sedan årsskiftet och jag vill undersöka om dom bibehåller nivån. (SPOILER ALERT: DET GÖR DOM!)

28099329-f43a-4ce2-9f7a-34ffa60edfd5

12:30 – 13:00 Kommer tillbaka till jobbet och svarar på lunchmejlen medan jag tar en kaffe.

13:00 – 15:00 Går på ett gäng möten. Försöker tidseffektivisera så mycket som möjligt om det är jag själv som bokat mötena. Om det är någon annan som bokat mötet förbereder jag mig innan så gott det går, för att även på det viset kunna tidseffektivisera under mötets gång.

15:00 – 17:00 Jobbar in det sista. Försöker kreativt se hur vi kan marknadsföra våra poddar ytterligare. En del av min arbetsbeskrivning (förutom att bibehålla kvalitén på samtliga av våra poddar och även se över alla kommande nya poddförslag) är att få lyssnarsiffrorna att växa. Alla bitar i min arbetsbeskrivning är väldigt roliga, men det gäller att strukturera upp hur man ska hinna allting.

17:00 – kvällen Går hem och tar det lugnt en stund. Om min pojkvän Ani inte jobbar så hänger jag med honom resten av kvällen. Kollar på TV, käkar middag och chillar. Om han jobbar så bokar jag in mig på kompisdejter. Avskyr att vara ensam hemma. Igår jobbade han och då bjöd jag ut min mor på middag.

23:30 Somnar med min pojkvän sovandes bredvid.

En kommentar till “En vanlig dag”

  1. Hasse skriver:

    Din farmor älskade metost och metsmör. Något du ärvt från henne kanske?

Kommentera