Februariinfluensa

Ligger hemma med feber och rastlöshet som heter DUGA! Men det är svårt att klaga när ens sambo kommer hem med sju(!) sorters olika choklad, 2 olika soppor (thaikyckling och avokado) från favvosoppstället samt coca cola och en fullproppad påse från apoteket.

Han är väldigt go, min Ani. Det är han sannerligen.

Men på dagarna och kvällarna är han på jobbet och det gör att rastlösheten får frihet att härja fritt inuti mig fram till nio på kvällarna ca. Och för en kropp och själ som dubbeljobbat i ca 2 år tar rastlösheten upp en ganska härlig mängd i kroppen när det finns brist på saker att göra.

Igår såg jag mycket på Netflix. American History X, 13th och Suits. Fortsätter en del med Suits idag men är också rätt sugen på att hitta på något men är för febrig för att göra det. SÅ STÖRIGT.

Har precis intagit en kycklingsoppa som Ani tillagade åt mig igårkväll (jag låter som den mest bortskämda personen på jorden och det är jag också) och ska väl fortsätta kolla på Suits helt enkelt. PS: han köpte även en eluttagstimer till mig som gör att man kan ställa klockan på när man vill att den ska starta, typ, jag fattar inte riktigt, men så att jag ska ha kaffe så fort jag vaknar på morgonen??? Vet inte riktigt vad kriterierna är för att vara den mest omtänksamma personen någonsin men han tar ju priset direkt.

Jag har precis varit på resa med jobbet till Lissabon och jag tror att sjukdomen bröt ut pga någon slags härlig kombination av att vara på en liten yta (flygplan) ihop med 100 halvsjuka, hostandes personer i fyra timmar, och sedan dricka en mängd alkohol som gör att immunförsvaret inte orkar mer och sedan BLIR man ju helt enkelt sjuk. Myz. Ändå tror jag att jag drack kanske två-tre öl bara? Aja.

Annars då?

Februari kommer nog inte gå till historien som den roligaste månaden. Under helgen ska jag till Värmland för att gå på begravning. Grämer mig inför det. Vill knappt tänka på det. Har försökt förtränga men nu kommer det med stormsteg.

Sen BLIR det ändå lite roligare för två helger efteråt kommer min moster och min kusin hit och hänger i Stockholm ons-lör. Det blir mysigt värre.

Förövrigt vill jag verkligen börja träna igen. Att ha influensa som bryter ner kroppen gör att man känner sig så himla svag och jag vill bara orka ta ett steg utan att bli andfådd igen, please. Ska nog försöka börja nästa vecka, när jag är helt utvilad igen.

Nu: vila vila vila och Suits på Netflix.

20170207

Kommentera