Helg snart

Veckan har varit KORTLÅNG. Avskyr när det händer. Att tiden går snabbt men samtidigt är det så mycket som hänt att man knappt kan fatta att lunchmötet idag ägde rum på detta sidan året. En märklig känsla av att tiden inte är linjär. Vilket den ju inte är heller. Men ni fattar. Kanske.

Det ska i alla fall bli riktigt skönt med helg nu. Jag ska hänga med min bf på kvällen idag. Kanske käka middag ute och se en bio. Det händer IBLAND. Men antagligen blir det hemmakväll med wraps och teve. Oj, vad vi är bra på att äta wraps. Det är mitt nya ”koka lite pasta till middag”. Mina favvowraps är:
1. Kyckling med mangocurry-ish.
2. Skagenröra!
3. Rostbiff och potatissallad.

Annan rolig grej som har hänt är att jag för första gången i mitt yrkesliv har införskaffat (på min chefs bevåg, ska sägas) det jag avskyr att få av andra.

Vad kan DET vara tänker ni?

Jo… *trumvirvel*

VISITKORT!

FullSizeRender

Hur mycket jag än avskyr att få denna sortens pappersbit från andra för att få kontakt (ge mig din mejladress bara för guds skull) så känns det ändå… COOLT att ha ett eget visitkort. Associerar till när jag som barn hängde med mamma och pappa på deras respektive jobb och där fanns alltid visitkort vid allas skrivbord. Så vuxet. Och där är jag nu! Fett!

Annars då? Helg snart, som sagt. På lördag ska jag försöka få med familjen på något slags rolighet. Museum, lunch ute, HÄNG bara. Har inga aktivitetspreferenser, känner mig mest bara sällskapssjuk på att vara med mitt eget blod för en gångs skull. Nåja. ”För en gångs skull” är ju orimligt att skriva då jag är med familjen minst två gånger i veckan. Men ÄNDÅ.

På lördag kväll ska jag på metal-konsert. Jippie… Men, men. Vad GÖR man inte för sin käresta?

Och på söndag har jag noll planer som det ser ut just nu. Funderar svagt på att se Oscarsgalan, men det lär inte bli av.

Och sen är det ny vecka efter det. TJO.

20170224

Kommentera