Kvällslista

Är så ABNORMT osugen på att blogga nuförtiden. Så fort jag ska skriva något känns det för privat, för hemligt (jobbet) eller bara… tråkigt? Men sen är det dom här LISTORNA som lockar tag i mig. Förra gången fick ni en morgonlista men nu blir det kväll. Då kör vi.

När går du och lägger dig på kvällen?
Förut var det nog vid 22:30 men nu har det mer och mer blivit mellan 23:30 – 00:30. Både vardagar och helger. Är jag för trött på morgonen så snoozar jag till 8, vilket går bra, eftersom kontoret ligger 3 minuters gå-tid från lägenheten. Men kaffe-konsumerandet blir desto stressigare.
Vad är det sista du gör på kvällarna?
Försöker att må så bra som bara möjligt. Jag har två ledsamhetspeakar under dagen (resten är jag väldigt happy-go-lucky, lyckligtvis) och det är vid 15-16-tiden samt precis vid läggdags. Alltså PRECIS när jag lägger mig i sängen. Då är jag skör.
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?
Dusch = 17 minuter i snitt. Och sen tre minuters tandborste-tid.
Är kvällsfika viktigt?
Min mamma har alltid sagt att man inte ska käka innan läggdags. Så traditionellt har jag inte gjort det. Dock att min kille älskar att äta GLASS innan vi går och lägger oss? Så det kan hända. Kvällsglass.
Är du kvällstrött?
Mer än jag vågar erkänna för min omgivning. Och eftersom min kära sambo jobbar kväll och vissa dagar inte kommer hem förrän 23:30 så kan det hända att jag är envis nog att vänta uppe på honom. Vilket han envist nog alltid påpekar att jag inte borde göra. Don’t wait up! Men om det är enda gången man får träffa sin käresta så… Ja, vad GÖR man inte?
Vad har du för kvällsrutin?
Egentligen har jag nog ingen rutin riktigt. Allt beror på vad för sällskap jag har och vilket humör jag är på.
Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Jag är med någon jag tycker om och är på gott, skrattigt humör och ser på någon bra film och går och lägger mig med en BRA och HÄRLIG känsla i magen.
Hur går du klädd på kvällen?
Duschar gärna TIDIGT på kvällen för att sedan gå runt i pyjamas som består av t-shirt och mjuka shorts.
Vad är det bästa med kvällen?
Om det är sommarkvällar så är det ljuvligt. Annars vill jag bara ha morgon igen för att jag blir så trött och seg och ledsen på kvällar. Generellt sett.

En kommentar till “Kvällslista”

  1. Hasse skriver:

    23:30-00:30 är alldeles för sent! :)

Kommentera