Veckan som gått

Nu är det förvisso ”bara” torsdag men tänkte ändå berätta lite om vad som hänt på senaste.

I lördags messade syrran och hade börjat på sitt nya jobb. Hon hade fått *kvinnornas härliga måndagssurprise* och glömt viktiga grejer i packningen. Så då rycker hennes storasyrra (aka jag) ut för att hjälpa.

IMG_4937

Jag stannade i stan efter det. Köpte 7 böcker (pappa, blunda om du läser det här), köpte två pingisrackets och gjorde *ärenden*. Satte mig också en timme på ett café och åt caramel cheesecake, drack kaffe latte och läste en bok. Det var fint! Tills tio turister kom och invaderade soffan jag satt i. Skämtar ej. Då drog jag.

Väntade på att syrran slutade sitt jobb och när hon gjort det så åkte vi hem till mig och vi lagade middag. Ani kom hem från jobbet och vi kollade på ”friends” och drack vin och sedan gick vi och spelade pingis alla tre. Det var myz.

Syrran drog efter ett tag och då var det dags för mig och Ani att åka till en metal-konsert. INTE RIKTIGT min grej, kan man väl säga, om man vill underdriva, men vad gör man inte för sin käresta?

IMG_4949

På söndagen följde jag med Ani till hans gamla lägenhet. Hyreskontraktet har i skrivande stund gått ut och nu bor vi tillsammans på riktigt kan man väl säga. Så mäktigt, på något sätt. Ändå vägrar han säga att det är ”vår” lägenhet, utan säger fortfarande att det är min lägenhet. Suck. Nåväl. Han lär sig nog snart.

I söndags var vi i alla fall där och sålde hans möbler och kastade skräp. Det var kul!

IMG_4959

Och i måndags var jag med min kära mor för att käka middag. Det blev tre-rätters på Hillenberg. Jag bjuppade, eftersom det var en (väldigt sen) födelsedagspresent till henne.

IMG_4972

I tisdags hände inte så mycket. Jag var hemma med Ani och tog det lugnt.

I onsdags var jag på standup med en kollega.

IMG_4978

Ikväll kommer jag att vara med Ani. Imorgon kväll kommer jag att vara med Ani. Under helgen kommer jag att vara med Ani. Etc, etc, etc.

Puss gullisar.

20170302

En kommentar till “Veckan som gått”

  1. Hasse skriver:

    7 böcker!!! Du får 2 nya böcker i brevlådan varje vecka. När du har läst ut alla dem kan du få köpa en ny bok :)

Kommentera