INTENSIVT

Ååååouuuhhhhh vilken INTENSIV första jobbvecka ändå, trots att jag typ tänkt ”det här blir ju lugnt” i måndags. Den är ju tyvärr inte över heller (tyvärr å tyvärr, men ja) för imorgon så har vi utbildning + fest med SR vilket sträcker sig från 11:30 – 03:00 japp japp. Tänker mig dock att ingen kommer hata mig ifall jag drar vid midnatt:ish…

Det händer så mycket nu att jag knappt kan tänka bortom en enda aktivitet som händer eftersom det är grej på grej på grej på grej på grej. Jag har haft extremt spännande lunchmöten, hållit en bit av en dragning, deltagit i en workshop och nu ska jag alltså på en härlig fest och utbildning. VAD HÄNDER SEN? Ingen vet. Jo. Jag. Men mitt kontrollbehov som behöver processa grejer i typ fem månader är kanske inte det gladaste just nu när jag typ hinner processa en grej i ca fem minuter.

Nåväl: det är nog bara BRA för mig, tänker jag.

Och! När jag har småjobbigt och mår dåligt över grejer så är jag mycket mer produktiv. Sååå… Det är ju härligt.

Don’t worry about me tho, Expressens stresstest sa att jag bara var 43 % stressad och gav ingen varning: så det är nog lugnt hehe.

KRAMIZ. Ska bli skönt med söndag. Då ska jag jobba HEMMA hela dagen plus att pappa har lovat grillat. Mmm.

sen kommer dock ny vecka med ny arbetskompis(!), SJUKT spännande lunchmöte, SJUKT spännande annat möte, en STOR förlagsfest hos bonniers, etc etc etc. AJA. FÅR TÄNKA PÅ DET SEN. :)

20150821

Kommentera