Måååååndag morgon

Under gårdagen tog jag det mest lugnt. Klippte klart ett VERKET-avsnitt (publiceras i slutet av månaderna fram till december) och tog en promenad på nio kilometer. Lyssnade på Seinabo Sey’s sommarprat och Alex & Sigge. Sen kom jag hem och käkade Ben & Jerry med Cinnamon Bun smaken och såg på senaste säsongen av Community.

Idag är det Sveriges Radio som gäller igen och vi får en ny kollega! Tjoho, vad kul! Och på eftermiddagen ska jag dra och kolla på en studio som jag kommer tillbringa många timmar i, i höst.

Ikväll ska jag klippa klart VÄRVET + VÄRVET-spons och även publicera kvällens avsnitt av VÄRVET som är med Jerry Williams.

Annat kul? Dör av lycka pga Resumé frågade precis om jag ville vara intervjuobjekt för deras helgintervju. Har drömt om det sedan jag började jobba med media. Alltsååååå. What took you so long?! (Får lyckorus bara jag tänker på detta.)

2015-08-24

Kommentera