Gammal boklista

Åh, jag planerade som en galning inför boklista den här sommaren. Först tänkte jag att jag skulle ta mig an *klassiker* och skita i de böcker jag EGENTLIGEN ville läsa (dvs mediastockholmare/poddare, hehehe) men insåg att det då bara skulle sluta med att jag inte läste något alls… JAJA!

Såhär såg min lista ut:

Tid
Den läste jag! Alex Schulman & Sigge Eklund (två favoriter) som skrivit en bok tillsammans. Tyckte mycket om den, men efter att ha läst varenda bokstav i tidningar/andra böcker och hört vartenda ord dom sagt i någon form av podd så känns det som att det var en hel del som jag kände igen från andra plattformar. Men ändå bra och lätt rekommenderbar bok.

Försoningen
Hann tyvärr inte med den här, vilket känns tråkigt.

Bucketlist
Hahaha, istället prioriterade jag tydligen DEN HÄR som jag läste? Jaja. Det gick på typ en dag. Språket var ju sisådär och skulle inte rekommendera den till någon (för mycket guilty pleasure) men ljuvlig dum-i-huvudet sommarläsning.

Det är något som inte stämmer
Inte hunnit med den här än.

Jag läste andra böcker under sommaren också, som inte fanns med på listan. En favorit var ju ungdomsromanen ”Du, bara” som var OTROLIG. Läs den!

9789129699517_200x_du-bara_haftad

sept 2016

Kommentera