Hejdå Sveriges Radio

Idag har varit min sista dag på Sveriges Radio! Känns så OTROLIGT sorgligt på sitt sätt. Jag har haft två ”hejdå”-tillställningar idag. Först ett frukostmöte med två personer. Riktigt härlig start på dagen och vi pratade om radion och poddens framtid och om poddregler, statistikverktyg och format.

Och sen en tillställning som min chef hade ordnat med hela avdelningen. Vi åt bullar. Min närmsta kollega som jag jobbat med i två år höll det finaste talet någonsin där hon typ påpekade hur snäll jag ser ut och är men hur mycket kunskap och klokhet som finns på insidan. Det hon sa var nog det finaste någon utanför familjen sagt till mig. Blev så rörd! Och hon började gråta och jag var väääldigt nära på att göra detsamma.

Och sen fick jag presenter utifrån ”här är ditt liv”-känsla. En MNK-tygpåse. En pannkaksbok. Och en mugg med ”what would Hermione do?”. SÅ JÄKLARNS FINT, ALLTSÅ! ALLTSAMMANS!

Ja-a. Och nu går jag alltså till Bauer Media. Jag har ju längtat efter att få börja där igen ändå, eftersom jag saknat mina gamla kollegor där som jag jobbade med för dryga 2,5 år sedan.

Men det blir riktigt tråkigt att lämna SR såklart.

Nu: öl och vin och skvaller med bästisjozz.

Häj.

20160930

Kommentera