Ny vecka, nya möjligheter

Igår hade vi så mycket inspelningar på samma dag att jag bestämde mig för att jobba inne i stan istället, eftersom restiden fram och tillbaka till kontoret hade gjort mitt arbete ineffektivt. Det känns verkligen som rätt beslut såhär i efterhand. På kvällen så jag och mamma världens sämsta film, ”Love & Friendship”. Jag gillar inte ens kostymdramor och när det då är en usel kostymdrama… Äej, tack.

Men mysigt att vara med mamma såklart!

Idag ska jag bara jobba på kontoret hela dagen. Inga möten förutom en lunch med min kompis Hampus och hans nya hund. SÅ MYSIGT!

Och ikväll ska jag öva öva öva på mitt föredrag som jag ska hålla imorgon på Poppius. Det blir nu fjärde gången, tror jag? Och samtliga tre gånger tidigare har det gått bra, så sannolikhetsprincipen säger ju att det borde gå bra den här gången också, om man har tur. Jag har dessutom filat segwaysen och lagt till nya trender i materialet, så det bör bli FULLSPÄCKAT! Kul.

Är ändå nervig såklart. Är alltid det inför Poppius-tillfällen. Eller över huvud taget när man ska hålla föredrag, bara? Usch, jag avskyr det så mycket. Men nu var det inte länge sedan jag höll förra föredraget och det känns lite mindre läskigt tack vare det, tror jag?

Aja. Tänker ändå att jag har en innestående välförtjänt Berlinresa pga duktigheten.

Nu ska jag åka till jobbet.

20160920

Kommentera