tisdagsinspo

Vi fortsätter väl med den här tisdagsinspirationen? Det var härligt tycker jag!

veckans bok
Jag håller på att läsa prosa(!) för första gången i livet. En bok av Martin Luuk som jag fick av Filip & Fredrik för fyra år sedan för mitt *breda mediaintresse*. Om vi ska vara HELT ärliga så förstod jag väl varken då eller nu riktigt varför den var en rimlig gåva då, MEN jag blev ändå jätteglad och kul att äntligen läsa den.

luuk_ingen_jag_vet_ar_i_mitt_trad_omslag_1

veckans film
Sett en film. Förbrukar nu filmer på löpande band (PUN INTENDED) med att jag först påbörjar en film i soffan och ser ca 10 minuter. Om den är so what spännande så går jag ner i källaren och ställer mig på löpband (hihi, fattar ni ordvitsen nu?!) och ser resten av filmen springandes. Om den är svag eller seg så fortsätter jag att se den i soffan, helt enkelt.

Den här veckan blev det Tallulah som sågs. Den var ju… Speciell. Slutet förstörde hela filmen. Ger den 2/5 i betyg.

maxresdefault

veckans restaurang

Barrels & Burgers. ALLTID lika spännande att se vad deras ‘månadens burgare’ är. Så pass spännande att jag skrivit in det i min analoga kalender för att alltid ha koll. Den här månaden: inte superspännande kanske. Men värt att springa dit och prova den ändå bara för att dom alltid är grymt goda.

veckans youtube

https://www.youtube.com/watch?v=tS5vMU8Ao_Q

Seth Rogen har jag aldrig riktigt gillat men DET HÄR KLIPPET ALLTSÅ!!!!!!! Satt på jobbig plats medan jag kollade (typ tunnelbanan) och kunde inte asgarva rakt ut, vilket jag verkligen ville göra när jag kollade på denna.

SÅ HIMLA KUL. Framförallt när han skrev till folk. Scrollade typ till dom grejerna. Men alltsååååååååå. Ja. Jaja. Se det bara. Sinnessjukt lolworthy.

Det kanske finns andra roliga liknande (förstökte se Amy Schumers) men alltså sorry – inte samma lolfaktor bara?

20160920

Kommentera