Tisdagspepp

Kul det vore om jag en gång i veckan skulle orka tipsa er om grejer som jag konsumerat eller tänker på? Ja, det vore SVINKUL. Dock att jag ju inte är så himla bra på sådana grejer, så vi får väl se hur det blir. Men vi kan prova köra igång något sådant här.

veckans tv-serie
Stranger Things är ju givet att man ska se. Hoppas att ni redan gjort det? TV-serie som är förbannat bra. Finns på netflix. Fick en ‘happy birthday’ bild från min gulliga kollega Anna med Stranger Things tema. BLEV SÅ GLAD.

happybirthday-lovisa

I alla fall. Den måste ni se.

veckans film
Jag och Linnea började snacka om den här fina serien i helgen och såg då (pga Winona Ryder myz) Girl, Interrupted som är som ett kvinnligt gökboet typ. Angelina Jolie är med också! Riktigt sevärd film.

girl-interrupted-movie-still-girl-interrupted-16264613-2280-1500

veckans inspiration
Också blivit besatt av bildgooglingen badrum + grön marmor. Dör av hur fint det är. Nu ska inte hela mitt badrum göras om till det, utan ska snarare få detaljer med grön marmor- och gulddetaljer, medan resten är vitt. Ändå superfint ju.

a6184854aee41358aa00bf5f819e866f

veckans klädtips
Samt börjat intressera mig för typ *funktionskläder* av diverse slag? Varför är oklart. Men blev bland annat sugen på ett par låga stövlar för regn… Tills jag insåg att jag har illjusgröna stövlar som är fina som jag kan använda. Men ni som inte har illjusgröna stövlar kan ju kolla mer på detta.

img_8739

Däremot är dessa ytterkläder för snö något jag verkligen vill ha. Framförallt den grå mössan. SÅ FIN.

img_8738

Och sen den här killtröjan. Så fina färger. Vill ha att myza i.

img_8761

veckans restaurang
Var med min kära mor på Ångbåtsbryggan, vilket var en restaurang jag haft på önskelistan ett tag. Jag åt deras flankstek med friterad färskpotatis och mm, DET VAR JU MUMSIGT ALLTSÅ.

Ja, det var det för denna gång!

Kommentera