Julen är över

Åkte till Värmland (som samtliga av mina tidigare jular) men konstellationen den här gången var annorlunda. Det var som vanligt jag, mamma, pappa och syster. Men denna gång var det också min och syrrans pojkvän som var med. Därför tog vi två bilar.

Fyra ljuvliga dagar har passerat och jag tror inte att jag och min kille spenderat så lång tid med varandra i streck tidigare. Det var i alla fall alldeles, alldeles underbart. Jag och min kille bodde i en hyrd airbnb-lägenhet lite längre bort (5 min bilresa) från resten av familjen som bodde hos mormor och morfar + deras grannhus.

Förstod saker hos mig själv som jag inte fattat tidigare. Svårt att gå in på i detalj här, men jag är så nöjd med att jag äntligen fattat mitt psyke lite bättre. Att det inte behöver vara att jag är krävande, utan att jag kan ta itu med det jag behöver på egen hand, utan att förvänta mig saker från min omgivning. Bra att veta för resten av livet, hehehe.

Nu vill jag bara känna att julen är över. Julmusik: ÖVER. Vill inte höra en enda Christmas Carol till. Vill sopa julen under mattan och ta itu med nästa grej.

För om bara tre dagar åker jag och min bästa kompis Hugo till Tokyo i två veckor. Jag har varit lite pirrig och nervös inför att vara borta från min kille eftersom vi ändå spenderat varje natt tillsammans i snart tre månader och det kommer att vara konstigt att sova utan honom. Och jag tröttnar liksom aldrig aldrig aldrig på hans sällskap.

Men när jag nu har börjat researcha inför Tokyo så är jag väldigt taggad på att resa också. Har nästan lite dåligt samvete över det, men oh well. Det försvinner kanske. Hoppas bara att alla ska må bra och vara lyckliga och DÄR nöjer jag mig väldigt bra.

Nu ska jag träffa en annan bästa vän – Nina! Och käka middag och prata om livet. Sen påbörjas Den Stora Packningen för två veckors semester, samt telefonsamtal med Hugo för att planera lite. KUL!

Häj.

2016-12-27

 

Kommentera