Jag bloggar väldigt varierande nu.

Ni får ursäkta det, helt enkelt. Det får bli så det får bli. Det är mest för att jag gör annat hela tiden, inte för att jag inte är inspirerad/kreativ/etc.

Just nu sitter jag i ett hotellrum i Tokyo. Kände mig sugen på att skriva av mig lite. Imorgon åker jag till Stockholm igen och det känns som att jag varit i Japan i typ ett halvår. Vi har hunnit med SÅ himla mycket. Och det har varit roligt att vara här, samtidigt som jag haft hemlängtan efter min kille som är kvar i Stockholm. (Ursäkta cheesy-igheten.)

Är VÄLDIGT upp och ned i tempo + humör just nu. Tänker att det kan bero på en blandning mellan PMS och att jag inte äter/tränar som jag borde. Nu har vi förvisso gått ungefär 1 mil per dag (vilket jag SÅ gärna vill fortsätta med när jag kommer tillbaka till Sverige men vilket jag vet är en omöjlighet pga MOTIGHETEN att gå ut när det är minusgrader) och käkat relativt bra (förutom extremt mycket godis på hotellrummet, oups)

Just nu är jag helt OK i humör. Men det är svajigt.

Vill börja funka bättre i humöret under 2017. Vill väl det jämt. Bäst har nog absolut varit under vår+sommar+höst under 2016. Tränade och käkade hur bra som helst då och låg neutralt på uppåtskalan nästan jämt. Ska försöka med det även detta nya år.

Nåväl.

Imorgon blir det Sverige igen.

TJO.

20170111

Kommentera